2023-05-06 108 浏览
最近见好多朋友去猫抓烤肉食嘢打咭见到周围都有猫猫装饰好可爱啊到底猫抓有咩食呢?原来系以重庆麻辣为主既烤肉店我最钟意食辣 一于揾埋朋友一齐去食下😋一场黎到样样都想试下叫左个猫抓全明星拼盘$308有晒唔同口味既肉 必点有炭烧梅花肉 雪花牛肉 秘制牛五花 藤椒鸡腿肉 现拌牛肉 藤椒牛舌 蒜香猪五花蒜香好有食串烧个种香气 猪五花好多汁藤椒牛舌好有食麻辣花生个种味 又麻又辣 好重庆feel 牛舌薄切keep到弹牙爽口藤椒鸡腿肉入味得黎唔太辣 好食啊一次过食到咁多种唔同既辣真系好满足再叫左 猫抓泡椒肥牛 $88泡椒未烧都闻到小小酸辣味成碟肉一整排放落去烧好有霸气🤣食落去唔算好辣 仲食到嫩滑牛肉味再叫左个泰式沙巴鱼$62系有椰香既咖哩鱼 唔辣既鱼肉煮得啱啱好,好滑 个底垫左d金菇入晒味 好好食啊猫抓拌饭 我见系有 饭素同酱汁既拌饭朋友话好食嘢饮叫左猫柠茶同猫草茶猫草茶系奇异果椰果汁🤣 食辣嘢一定要有杯冻饮解辣最后仲有超可爱猫抓焦糖布丁 有猫抓奶冻劲可爱😍拎上手仲系暖暖地,布丁几滑最近做紧女神折优惠,我地两个女仔去有9折🫶🏻越多女仔去食折扣越多一班fd去食饭倾计打咭就啱晒猫抓烤肉 (旺角)旺角豉油街1
最近见好多朋友去猫抓烤肉食嘢打咭
见到周围都有猫猫装饰好可爱啊

到底猫抓有咩食呢?
原来系以重庆麻辣为主既烤肉店

成碟肉一整排放落去烧好有霸气🤣
食落去唔算好辣 仲食到嫩滑牛肉味

再叫左个泰式沙巴鱼$62
系有椰香既咖哩鱼 唔辣既
鱼肉煮得啱啱好,好滑 个底垫左d金菇入晒味 好好食啊

猫抓拌饭 我见系有 饭素同酱汁既拌饭
朋友话好食

嘢饮叫左猫柠茶同猫草茶
猫草茶系奇异果椰果汁🤣 食辣嘢一定要有杯冻饮解辣

最近做紧女神折优惠,
我地两个女仔去有9折🫶🏻
越多女仔去食折扣越多
一班fd去食饭倾计打咭就啱晒

猫抓烤肉 (旺角)
旺角豉油街104号XX Arcade东翼1楼
猫抓全明星拼盘