2019-08-31
之前系某社交平台见到呢间餐厅既3D咖啡拉花已经觉得好靓好想试 今日终于去左食晚饭啦😆 呢到既装修都几靓 行工业风 有不少有性格既装饰品😍店员推介下试左佢地既牛油果BBQ酱鸡肉pizza🍕 呢个pizza相当有惊喜 BBQ酱pizza唔系到到有 呢到既味道非常好食 带点甜味 加上鸡肉好嫩滑 超夹🤩 面头铺上牛油果 令成个pizza一d油腻感觉都无 而且系薄身既pizza 我地劲快就食哂😂 连唔食牛油果既男朋友都话正😍另外我地又试左锡纸黑松露焗杂菇 入面有鸡脾菇 草菇同冬菇等 加上劲多黑松露酱 一上菜就嗅到劲香 好好食🤤 轮到重头戏饮品啦 我地拣左一杯3D拉花既Cappuccino 同一杯Rose lychee soda🌹 Cappuccino 打卡真系超正丫😍 有4只熊仔系杯上 好震撼丫🐻 食完饭熊仔都未沉哂 真系好赏心悦目😛 而Rose lychee soda就好fresh 饮落好香玫瑰味 夏天饮好冰凉👍🏻虽然已经食饱 不过见到佢地既蛋糕都好似好正 所以我地仲食左件Oreo cream cake👅 入而除左有蛋糕 cream 个层个texture 似木糠蛋糕 好香浓既曲奇味 2个人sh
虽然已经食饱 不过见到佢地既蛋糕都好似好正 所以我地仲食左件Oreo cream cake👅 入而除左有蛋糕 cream 个层个texture 似木糠蛋糕 好香浓既曲奇味 2个人share就岩哂啦🌟