睇咗食评而嚟, 谂住会好好味, 点不知样样都好重味精, 搞到大家都食到好口渴, 狂灌汔水, 大部份嘅𩠌都好咸, 又要狂灌水.地方都几细, 搞到啲朋友成日比周围嘅侍应撞到张櫈, 所以朋友都强烈要求, 以后唔好再嚟呢啲地方食嘢啦 !!椒丝腐乳通菜 : OK炸蚝饼 : OK沙拉虾 : 沙律酱煮到好杰, 口感麻麻.南乳碎炸鸡 : 鸡真的太碎, 好似比人食净啲𩠌咁... 味道咸咗啲 !!浓汤浸时蔬(白菜) : 估唔到咁超重味精 (全场最重味精的𩠌)蒜蓉蒸圣子 : OK (有少少沙)辣酒花螺 : 朋友话OK, 但我食到有少少异味卥水拼盘 : 整碟都徧咸白饭 : 饭身好湿, 好林𠮶只, 好难入口 (出街食饭都未食过咁难入口嘅白饭)后记 : 埋单后, 因为呢歺太重味精, 搞到大家个个都好口干, 去咗食糖水来僻味.

椒丝腐乳通菜 : OK
炸蚝饼 : OK
沙拉虾 : 沙律酱煮到好杰, 口感麻麻.
蒜蓉蒸圣子 : OK (有少少沙)
辣酒花螺 : 朋友话OK, 但我食到有少少异味
卥水拼盘 : 整碟都徧咸

2010-10-15