天后好多地方都好有特色,见到佢入边好有印度风格就入咗去(●°u°●)​ 」-上菜前会有个薄脆饼配四色酱🟡一个甜甜咸咸应该系黄姜粉酱,🔴一个就好辣,🟢一个就香草薄荷酱,⚫️一个就甜甜地觉得最辣最好食,虽然好辣,但系会令人一啖再接一阵啖,脆饼都好香豆味.🥘Masala玛沙拉( lamb羊)|💰106食到有啲筋位,好软淋重羊味👍🏻好多羊肉,啲肉炆到好淋又入晒味口感但系牛筋腩嘅口感‼️但系佢就系重羊味嘅‘’牛筋腩‘’👍🏻咖喱超浓超香,本身我哋预留左个四个酱汁都已经冇用...因为我哋净系专注食个咖哩🔥仲有个火keep住佢一直热.大家可以拣唔同嘅咖喱配唔同嘅肉类或者蔬菜-Onion Kulcha洋葱烤饼|💰28烤得好脆,虽然咖喱味好浓,但系都仲食到少少洋葱嘅香味.Samosa咖喱角(杂菜)|💰32🌟薯仔|豆|腰果个皮超酥脆,好香入面个馅超热超香咖喱味,馅仲可以拣羊肉-✨唔系好食得辣嘅朋友,可以要少啲辣下次想试印度香米,仲有好多小食同埋烧烤🇮🇳餐具器皿同埋装饰都超有特色👍🏻以为一上台𠮶四个酱已经够哂好食精华✨最后食𠮶个咖喱令我哋连啲汁都奶埋-

上菜前会有个薄脆饼配四色酱

🥘Masala玛沙拉( lamb羊)|💰106
食到有啲筋位,好软淋重羊味
👍🏻好多羊肉,啲肉炆到好淋又入晒味
口感但系牛筋腩嘅口感‼️但系佢就系重羊味嘅‘’牛筋腩‘’
🔥仲有个火keep住佢一直热
大家可以拣唔同嘅咖喱配唔同嘅肉类或者蔬菜

Onion Kulcha洋葱烤饼|💰28
烤得好脆,虽然咖喱味好浓,
但系都仲食到少少洋葱嘅香味

Samosa咖喱角(杂菜)|💰32
🌟薯仔|豆|腰果
个皮超酥脆,好香
入面个馅超热超香咖喱味,馅仲可以拣羊肉

✨唔系好食得辣嘅朋友,可以要少啲辣
下次想试印度香米,仲有好多小食同埋烧烤
🇮🇳餐具器皿同埋装饰都超有特色