2024-10-17
好耐之前已经试过买呢间外卖返屋企食,水准都依旧keep到👍🏻2至3人套餐 C $258T8. 韩式炆牛肋排汤King Beef Rib Stew份量多到吓死人,碗汤𠮶边至少有五旧牛肋骨打开个盖已经闻到好浓嘅牛肉香。入边仲有几旧萝卜吸晒味!清甜冇渣。汤头饮落好似充满牛骨味嘅清汤腩咁样。N4.炸酱面Jjajangmyun佢哋嘅炸酱面系大酱口味!味道会带少少咸,面质烟靭没有少少似乌冬!随便仲有一只煎蛋捞埋嚟食,亦都可以令到捞面更加香滑!F1. 甜辣无骨炸鸡又买外卖都返屋企大概半小时,炸鸡外皮仲保持到温度同埋香脆!甜辣汁同脆鸡嘅味道都几夹,唔会太浓味炸鸡仲保持到湿度几好!吞拿鱼紫菜饭卷 一如以往佢哋嘅饭卷超级大份!今次我试咗吞拿鱼,无论系温度定系质感都同饭卷好夹,炎炎夏日食一个味凉嘅饭卷都几消暑!吞拿鱼蓉同埋青瓜萝卜丝口感对比分明!微甜易入口!饮品拣咗青葡萄汁同埋橙汁
2至3人套餐 C $258
T8. 韩式炆牛肋排汤
King Beef Rib Stew
N4.炸酱面
Jjajangmyun