多年来人气高企嘅平价台湾菜‼️必食超打卡刨冰、阿华田豆浆等等……款式超多。环境餐牌 水饺+汤品+卤肉饭(套餐)$𝟿𝟺 水饺+汤品+卤肉饭呢个套餐嘅汤品可以自选,拣咗药炖排骨,药味都颇为浓郁,但容易接受,排骨肉质正常,水饺皮薄,沾上辣汁更惹味,卤肉饭加咗好多肉松,我最爱肉松🤣 但卤肉份量再多啲就更好啦!⃝ 丰盛台湾牛肉汤面(套餐)$𝟽𝟾 台湾牛肉汤面价钱算均真,大大碗,牛肉都有两大片,厚而带筋,但系唔韧,仲配贡丸及花枝丸,仲仲仲可以多汁多面唔使加钱😆 阿华田豆浆 $𝟹𝟸 (跟餐) 必饮阿华田豆浆,建议唔捞匀之前饮咗一啖试吓先,然后再将成个阿华田冰倒落去搅匀就饮得,我额外加咗珍珠同胚芽,唔甜而且劲夹,必推!⃞ 鲜榨柠檬椰果多多 $𝟹𝟾 (跟餐) 鲜榨柠檬椰果多多系一榨嘅份量,好抵饮,益力多配柠檬椰果好清新。 嘎嘎脆刨冰 $𝟿𝟿 最后,点可以唔叫嘎嘎脆刨冰?̆̈ 外型超打卡,同埋真系劲大份😳最高有倒转雪糕筒,盖住香芋雪糕,然后一层红豆,下面有特浓花生奶盖最底有低糖仙草糖水加黄豆粉,配埋芋圆,我哋咁大食都食唔晒𝚕𝚘𝚕,当刨冰配花生奶盖再夹少少红豆色真系口感好丰富,花生奶盖咸味又啱啱好🥺

餐牌

水饺+汤品+卤肉饭(套餐)$𝟿𝟺
水饺+汤品+卤肉饭(套餐)
药炖排骨
卤肉饭

丰盛台湾牛肉汤面(套餐)$𝟽𝟾
丰盛台湾牛肉汤面

阿华田豆浆 $𝟹𝟸 (跟餐)

阿华田豆浆

鲜榨柠檬椰果多多 $𝟹𝟾 (跟餐)
鲜榨柠檬椰果多多

嘎嘎脆刨冰 $𝟿𝟿