2023-06-11
近来想食少啲精制淀粉,所以食串烧都系个几好嘅选择,喺太和呢间既系餐厅,又系酒吧~食物超多选择!一张串烧纸系超密密麻麻,咩都有得食😋😋首先每枱都有杯花生奉上,几开心,饮嘢至正,同埋我哋对住电视位,睇波系一流!然后拣咗一轮,我哋想咩都试啲,首先喺另外个menu点咗碟生虾刺身,都有啲试吓先嘅感觉,但觉得都几唔错👍🏻个汁有少少辣~黑松露薯条有啲惊喜,无谂住个面有咁多黑松露,再有黑松露酱点嚟食!黑松露爱好者必点!双重享受🤤🤤🤤(唔好意思,仲有茄汁㗎,但俾我ignore咗🤪)串烧叫咗A5极品和牛串、盐烧牛舌芯、炭烧猪颈肉、鸡肉软骨棒、原条茄子烧、韭菜烧、蒲烧鳗鱼串、烧羊架、孜然烧羊腩~虽然和牛串要过百,但都要讲真心值得食!!入口即溶好正🥹🥹🥹串烧大部分都中上质素,无嘢系唔好味,同埋唔会烧到鞋同韧~~另外,鸡肉软骨棒配咗生鸡蛋、羊架配薄荷酱点,感觉好细心!!再者,有韭菜烧食真系好开心,有时有啲串烧店都唔一定有,而我其实几钟意,推介必点!饮品叫咗杯手工啤 - IPA同Cider,味道几易入口,Apple Cider唔会有阵死甜味,有阵甜味得嚟几fresh ~男朋友揸咗车就无饮酒精饮品(呀!呢度对出就有
(唔好意思,仲有茄汁㗎,但俾我ignore咗🤪)
饮品叫咗杯手工啤 - IPA同Cider,味道几易入口,Apple Cider唔会有阵死甜味,有阵甜味得嚟几fresh ~男朋友揸咗车就无饮酒精饮品(呀!呢度对出就有咪表位泊车,好方便👍🏻),蜂蜜生姜梳打同薄荷梳打都几好,仲好大杯😆👍🏻CP值超高!!