2024-08-04
早几日突然想去食韩烧,朋友介绍旺角有间韩烧好多款式,即刻约埋d friend上去睇下。今次点左个4人餐,食物话咁快上枱,估唔到呢个4人餐有咁多野食,款款都咁正,仲有我最爱嘅雪花牛肉同黑安格斯🐮加埋生菜食一齐食仲正😍😍未开始烧之前,梗系要去一去自助吧扫番两圈先啦~自助吧有各式各样嘅韩式冷盘,饮品雪榚,仲有新鲜爆谷同窝夫4人餐限时120分钟,$298/1位,4人同行仲有原条鳗鱼送🤩~系真系原条呀😱每位加$88仲可以有任食海鲜同刺身🦐🦑🐚加韩国啤酒任饮,食韩烧梗系要饮番杯先尽兴啦而家惠顾4人餐仲有奖抽😱😱,仲要比我地抽中左劲大块嘅韩牛西冷🥩牛肉非常鲜味,加埋特制嘅韩式酱料仲正,今次真系抵番哂啦😜真心推介佢地个韩式酱,唔系度度都食到嫁😋😋呢个质素同价钱💰真系值得推介韩烧大叔旺角西洋菜南街51号友诚商业中心5楼*价钱以现场为准
一齐食仲正😍😍
真心推介佢地个韩式酱,唔系度度都食到嫁😋😋
呢个质素同价钱💰真系值得推介
韩烧大叔