2021-05-07
难得约到几个朋友一齐食饭,一定要拣间坐得舒服啲嘅餐厅慢慢食倾下计😙好彩有book定位,夜晚七点几去到已经full左😳😳虽然我地有四个人,但全部都唔系好大食,所以叫左个二人餐再加一份薯条😂😂点知最后食完就去揾糖水食🤣🤫·1️⃣黑松露酱薯条($78)超中意食黑松露😍份量仲几大份,四个人share食都得😙😙食到停唔到口,如果炸得再热啲会更加好食🙈·2️⃣Set Menu for 2($588)西班牙辣肉肠菠菜焗蛋,呢个蛋我觉得还好的,辣肉肠唔会太咸,蛋都好厚身,只系夹左菠菜就⋯🤣🤣·至尊海鲜西班牙炒饭(+$98),其中一个main我地加钱升级左做呢个炒饭,职员同我地讲两个人食会好饱,但我觉得两个人食只系刚刚好,因为个盘其实好浅,饭量唔多🙈海鲜都几多,全部都大大只,炒饭都炒得几好食😋·野菌pizza,我唔太记得佢原本嘅名😂但记得佢热辣辣,蘑菇份量唔多,但胜在够热,所以几好食😆😋·呢个二人餐仲有汤、沙律同饮品,味道唔错,但我觉得价钱稍贵,个海鲜炒饭仲要另外加钱,唔太抵食😢😢
1️⃣黑松露酱薯条($78)
2️⃣Set Menu for 2($588)