2023-07-14
❣ 刺身有超多种选择, 包括有生蚝, 海胆, 甜虾, 三文鱼, 牡丹虾, 泰国刺身虾, 带子, 赤贝等~ 真系唔系间间放题有赤贝, 海胆, 生蚝, 牡丹虾提供, 刺身厚切好肥美~ 新鲜同鲜甜👍🏻 ❣和牛寿喜烧寿喜烧味道较浓同甜~ 好岩我个人口味! 牛肉味浓同好林! 仲可以追加海蚬,虾, 菜, 丸,肥牛等多款❣炸物类/ 烧物类即叫即整 所以要提早20分钟要叫定❤️ 有烧牛舌, 海虾, 鸡肉串, 天妇罗, 炸鸡, 吉列蚝等, 炸物炸到金黄色,热辣辣! 外脆内软我劲钟意佢嘅烧牛舌好厚肉,而且好林 ❣仲有好多食物种类, 有和食料理, 手握寿司/军舰, 卷物&迷你手卷, 火炙/黑松露寿司❤️ 总有一样岩你食! ❣饮品呢个有好多饮品拣~ 有汔水, 台式饮品, 椰子水, 椰汁, 啤酒等❤️❣雪糕有好多日本,韩国雪糕,款类好多😍
❣和牛寿喜烧
❣炸物类/ 烧物类
即叫即整 所以要提早20分钟要叫定❤️
我劲钟意佢嘅烧牛舌好厚肉,而且好林
❣饮品
❣雪糕
有好多日本,韩国雪糕,款类好多😍