今天下午要去利舞台做尖,去之前同两个"尖友"黎食个 lung池先。呢间车仔面我由细食到大架,佢o系鹅碛街市开左都分分钟有20年喇。真系有感情架!我自细就好喜欢食佢地既鸡脚,好此味者一定要试试,佢地既鸡脚系焾身的,离骨,超入味,一次可以食10只架! 哈哈~除左鸡脚之外,煎鱼饼亦系一绝。因为多人叫既关系,因此好多时都食到热辣辣既鱼饼,点埋蚬介,真系 good 呀!今次带朋友仔黎食,佢地最开心系有好多"食送"拣啰, 朋友 A 叫冬菇、鸡中翼、鸡脚、斎米粉 + 热奶茶 朋友 B 叫萝白、猪粉肠、猪大肠、斎、冬菇、菜心米粉 + 热鸳鸯 我叫左鸡中翼、鸡脚、牛粉肠、芥兰河粉 + 冻奶茶 我地三share 左一碟煎鱼饼。叫左咁多野,饱饱到飞起~朋友话杯热奶茶好正,好耐无饮过咁香滑既奶茶㖞,哈哈,我饮冻既就无乜特别喇。还会再来的。

今次带朋友仔黎食,佢地最开心系有好多"食送"拣啰,
朋友 A 叫冬菇、鸡中翼、鸡脚、斎米粉 + 热奶茶
我叫左鸡中翼、鸡脚、牛粉肠、芥兰河粉 + 冻奶茶

我地三share 左一碟煎鱼饼。

叫左咁多野,饱饱到飞起~

还会再来的。

正 热奶茶