2021-05-25 245 浏览
呢间cafe系喺大尾笃附近 由白色货柜建成❤️店内有好多植物布置 加上食物饮品都整得好精致 所以都吸引左唔少人嚟打卡📸️ 我地当日大概三点去到 都排左个几钟先入到去 可惜只系剩返三款食物提供🥺我地就叫咗苹果批、千层蛋糕🍰同埋两款饮品🍹自家制苹果批 $45造型特别 有个🍎系上面好得意 几香玉桂味 批底亦都几松脆🤤千层蛋糕 $45味道同造型无咩特别 可以略过🤔红石榴梳打 $45巨峰提子梳打 $45两款梳打都好靓好适合影相 每款梳打都有好多水果系入面配搭 味道清新😋整体而言 摆盘同布置都好靓👍🏻食物质素就一般 有兴趣嘅朋友 可以衬去大尾笃踩单车嘅时候顺便去打下卡💕提提大家 呢间cafe只有星期日2-6pm先开 同时如果想坐到某几个打卡位 就记住要等到个枱有人走先入呀 因为佢哋入去之后就无得转位 🙇🏻‍♀️明白佢哋比较多人帮衬有咁样嘅安排都正常 但都希望佢哋会系客人入座前讲声 系座位安排方面可以做得好少少😔

自家制苹果批 $45
造型特别 有个🍎系上面好得意 几香玉桂味 批底亦都几松脆🤤