2025-01-22 63 浏览
今日朋友带去呢间啤啤bear 韩国包车,系尖咀诺士佛台。 都真系好耐冇黎过,估唔到而家诺士佛台都变左好多。 黎到呢间韩烧真系眼前一亮,满满既Y2K气氛返晒黎。 成间机舖好靓不突只,外面仲有K房,跳舞机,投蓝,枱波,最窝心系原来有需要店内仲可以提供一次性雨衣,口罩,女性用品,真系有够贴心。 同朋友坐底,就见今日有特别优惠既铁板韩式烤鳗鱼配紫菜。 丰富到哗左出声,冇谂过原来鳗鱼可以咁样烤黎食,而且佢跟埋既酱料,紫菜同生菜都好match 好好味,真系非常抵。 然后更系要食无骨炸鸡,超大件,又juice, 果然系必食。 食炸鸡当然要饮啤酒同烧酒,我地叫左柚子啤酒同荔枝烧酒,酒好味,食得好尽兴。 仲有叫多个旋风爆蒜韩式猪脚,又系个不一般既体验, 好香浓又稔身。 咁好食,下次真系要再约多啲人一齐黎食过。
咁好食,下次真系要再约多啲人一齐黎食过。

2025-01-18