2018-12-25 3005 浏览
🇭🇰#香港捐窿捐罅记 避风溏炒蟹🦀一直都系香港先有既特产🤤 其他地方都唔会有这种做法🤤 咁尼间就系自己出去拣 唔同大细有唔同价钱🙂 低至二百就已经有😂 咁当然一分钱一分货 二百果d都比较细☹️ 所以我今次食果只系三百几😗😂 仲食左一只 有我半只手臂咁长既瀬尿虾🤤 真系半只咁长 不过又系要三百几😂 不过都ok既 相信大家都未见过咁大只既瀬尿虾🤙🏻🤙🏻-避风溏炒蟹🦀 唔系好入味☹️ 而且炸蒜唔够🙄 不过肉系几鲜甜 系新鲜👍 有好多无良既店 会换左d 死左或比较细只既蟹😗😗 不过之后我食左间仲正既避风溏炒蟹🦀 之后推介比大家😂瀬尿虾🤤就正啦 虽然都系炸蒜唔够 不过肉够甜 而且实肉 啖啖肉🤤🤤🤤 而且有我成半只手咁长👍 又满足到视觉 又满足到味觉👍墨鱼嘴🦑 炸得唔够爽身 干身☹️ 好淋 失败之作☹️☹️☹️☹️☹️鱼云蒸得几好 又够辣🤤 又有粉丝系下面吸晒d精华 所以几好味☺️-🎈湾仔宝灵顿道27-28号地下-平均伤害:$400好味值:6/10
🇭🇰#香港捐窿捐罅记
🎈湾仔宝灵顿道27-28号地下