2021-05-22
2072 浏览
朋友极力推介K11祥仔餐厅,所以呢日同佢一试。正值午饭时间都唔系太多人,但要等位都等左15分钟左右呢度lunch都唔平由88至138起,难得来得就叫左个祥仔脆脆猪扒饭$128(包经典热饮,冻饮+$2),见到下面尾尾写住套餐可以优惠价$18(原价$48)既两日两夜罗宋汤就叫埋黎试下。先来两日两夜罗宋汤,料好足,但饮落去同平时大x乐/大x活会比较好饮,佢得过酸字冇辣味,佢加左种好特别既香料,我净系饮到个个味,因实在太强烈完全遮盖了汤本身的味道。饮净大半😶向饮汤期间祥仔脆脆猪扒饭到左,猪扒好大块占左一个圆碟,另一碟就系充满茄汁加唔同颜色蕃茄仔;卖相都几吸引。猪扒好松脆可以切到六件左右,厚度有成大概3cm厚,斋食猪扒好食既;到个饭又点呢?!蕃茄汁好酸好杰,完全接受不了~本身以为蕃茄汁可以好开胃🙂点知😑...我只系食晒啲蕃茄仔同几啖饭已经放低左,猪扒好腻,食几件已经饱晒~问我会唔会再黎呢间食,都可以既,试下其他款啰,但呢个饭食一次就够,可能share食会好些少
朋友极力推介K11祥仔餐厅,所以呢日同佢一试。
正值午饭时间都唔系太多人,但要等位都等左15分钟左右
向饮汤期间祥仔脆脆猪扒饭到左,
猪扒好大块占左一个圆碟,
另一碟就系充满茄汁加唔同颜色蕃茄仔;卖相都几吸引。
到个饭又点呢?!