餐厅: 品穀
资讯:

作为牛角包控既我 见到有牛角包卖既店舖 就一定会买番个试 咁岩去开佐敦 见到依间开左无耐既面包店 重点系有牛角包🥐卖 就紧系唔洗谂买系网上见到依间其实牛角包都有唔少口味 , 除左牛角包 仲有其他包、蛋糕、茶、果汁等售卖, 价钱比都偏高档。 今次去到因为差唔多收档 但好彩仲有原味既牛角包($25) 。虽然就收档 但人流都相当多架牛角包🥐都有手掌咁大个 绝对食左个已经饱哂😋 口感相当松软。 下次有机会早啲行开 会想试下更加多唔同口味既🥐 仲有佢地卖相相当吸引既蛋糕🍰呢
作为牛角包控既我 见到有牛角包卖既店舖 就一定会买番个试

牛角包🥐都有手掌咁大个
绝对食左个已经饱哂😋 口感相当松软。
原味牛角包

外卖自取