2024-01-10 912 浏览
话说早几日系观塘食左间几好既居酒屋🏮价钱亲民,好低食嫁!以咁既价钱可以食到高质既居酒屋🏮真系好难得嫁!呢度既食物种类有好多,有刺身、寿司、小食、锅物、串烧、饭及面类等等,想食乜基本上都有😍🥢寿司🍣三文鱼腩寿司🍣本鲔大拖罗寿司🍣玉子寿司🍣蟹膏寿司🍣全部寿司都好新鲜,大拖罗真系好正,价钱仲要唔贵嫁,蟹膏寿司好特别😍佢会将蟹膏整到好似啫喱咁,同寿司饭一齐食就好夹🥰食落劲重蟹膏味,劲足料👍🏻🔸芝士香葱玉子烧劲多芝士喺面,呢个就一定要趁热食啦!香葱味唔会好重,本身我唔系好钟意食葱嘅,但佢夹埋玉子烧一齐食又唔错wo👍🏻🔸日式蟹肉忌廉饼炸到金黄色既蟹肉忌廉饼,必食呀!咬开记有蟹肉忌廉流出嚟,热辣辣😋🔸寿喜烧牛肉锅寿喜烧我觉得就偏甜,如果冇咁甜就更加好👍🏻不过份量就十足👍🏻超大煲呀!🥢串烧盐烧日本鸡肾汁烧日本鸡肝烧日本五花腩盐烧鸡软骨盐烧鸡翼2只烧得岩岩好,好岀色呀!如果再加多杯啤酒一齐食,简直就完美😍🔸三文鱼蟹籽炒饭比我想像中大碟好多🫣色彩鲜艳,劲多蟹籽系面,三文鱼份量都唔小嫁,系劲足料既炒饭,仲要好有镬气tim呀!
话说早几日系观塘食左间几好既居酒屋🏮

呢度既食物种类有好多,有刺身寿司、小食、锅物、串烧、饭及面类等等,想食乜基本上都有😍

🥢寿司🍣

汁烧日本鸡肝
烧日本五花腩
盐烧鸡软骨
盐烧鸡翼2只
烧得岩岩好,好岀色呀!如果再加多杯啤酒一齐食,简直就完美😍

🔸三文鱼蟹籽炒饭
2023-12-29