2018-03-04 446 浏览
今日星期六,难得放假。就陪下2个宝贝,老爷奶奶去尖沙咀行下九龙公园,去放电之前,紧系要食饱饱啦,即上openeice睇,不如试下呢间“饮茶“啦估唔到1点正,完全唔使等位,我地3大2细,好快就被安排入座点左。。。。太子麻菜,菠菜上面放左蟹子伴麻酱皮蛋豆腐,正常鸡丝拉皮,鸡丝粉皮内只有3条幼幼的鸡丝,要食鸡丝既朋友真系要落足眼力南乳金国,与咸水角相似,南乳味红都面埋,麻辣肉包辣椒肠粉,完全无辣味,建议大家配合辣酱食樱花虾饭,最正常,不过真系好淡讲真呢个价钱,呢个质素,真系无可能再食,亦都唔想大家中伏,即刻开左个aaccount,一路食一路upload 真心真心无下次,连老爷奶奶平时无乜要求既,都话水准差。。。唉~一心想同佢地试下新菜,点知劲失望而回:(ps:卖相真系几靓,如果净系想打咭,适合 可能叫错晒D中伏食物
估唔到1点正,完全唔使等位,我地3大2细,好快就被安排入座
点左。。。。
太子麻菜,菠菜上面放左蟹子伴麻酱
皮蛋豆腐,正常
南乳金国,与咸水角相似,南乳味
红都面埋,麻辣肉包
辣椒肠粉,完全无辣味,建议大家配合辣酱食
樱花虾饭,最正常,不过真系好淡

ps:卖相真系几靓,如果净系想打咭,适合
可能叫错晒D中伏食物
太子麻菜