Little Vegas铜锣湾耀华街3号百乐中心25楼跟住铜锣湾鹅颈桥一带,一向好多好嘢食!😋今次黎到小维加斯食pizza 🍕同🍔 burger🫶🏻好有风格嘅墙孖宝比萨 (5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️简左好惹味避风塘鱿鱼圈同喇沙海鲜比萨做孖宝。避风塘味比较咸同埋港式口味,岩钟意浓味嘅朋友。每一款都有鱿鱼圈同蟹柳,好足料!喇沙味更岩我心❤️❤️!原来脆卜卜既豆腐泡同芝士好夹!仲有鱿鱼同虾做配料添!好丰富!牛肉芝士汉堡(4.8/5)⭐️⭐️⭐️⭐️块牛肉汉堡非常厚实!有成吋厚!面包香软,而且超多脆卜卜既芝麻。店员好细心咁将饱分开两份,咁食起嚟就不失仪态!秘密花园水果茶(5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐系六种生果一齐整既水果茶!必点之选!而且个杯仲大过我个头🙀要疯狂影相😆😆一杯野包括蓝莓 苹果 士多啤梨 热情果 柠檬🍋 青檬同簿荷叶。一次过食晒唔同水果👍🏻足料过台饮店!宇治抹茶鲜奶(4.8/5)⭐️⭐️⭐️⭐️☺️好creamy ! 好香抺茶味🍵~ 杯上的cream 加了抺茶粉点缀,仲令未饮落肚已经闻到阵阵抺茶香!
Little Vegas

铜锣湾耀华街3号百乐中心25楼

孖宝比萨 (5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
孖宝比萨

简左好惹味避风塘鱿鱼圈同喇沙海鲜比萨做孖宝。

牛肉芝士汉堡(4.8/5)⭐️⭐️⭐️⭐️
牛肉芝士汉堡

秘密花园水果茶(5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
秘密花园水果茶

系六种生果一齐整既水果茶!
必点之选!
而且个杯仲大过我个头🙀要疯狂影相😆😆