2019-08-23
自己住附近 见住呢间野开左一段时间 今日终于的起心肝去试试佢 星期三平日但个场好旺 差不多full晒佢嘅锅有普通火锅汤底 鸡煲同埋烤鱼锅选择 未食过烤鱼火锅嘅我地当然要叫个黎试试佢 本身有3种鱼可以选择 我地要左自己比较熟悉嘅鲩鱼上到枱觉得好新奇 因为佢个锅其实系一个盘 比较矮同浅 入面有原条煎熟左嘅鲩鱼 好香口 肉质好滑 佢最后系比我成条分左尸嘅 🤣🤣 至于边炉嘅配料选择亦吾少 有纸可以tick 包括左猪 牛 羊 鱼等等嘅肉 总体黎讲质素都高 新鲜吾肥 正!另外 外面都有一推熟食可以拎 其实整得好好食 不过选择吾够多 如果再多啲就perfect la🤪 因为真心整得吾错 除左纸上面嘅肉类 仲可以行出去拎其他边炉料 例如 丸 菜 响铃 鱿鱼果啲 最正嘅系仲有花胶 煮完出黎啲胶质劲正 所以加加埋埋可以食嘅野都真系好多 正