2016-06-29 791 浏览
队长本身对面包无乜好感, 老妈子买左部面包机返黎, 日日都食面包, 我更加惊左面包.之前见博洛尼亚排晒长龙, 而且D面包都几贵下, 廿几蚊得几块, 我真系零兴趣~ 行过希慎, 见到开左间博洛尼亚, 可能时间早啦, 唔驶排队㖞, 同事又想食, 试下啦~ 我叫左个最少面包既all day breakfast食, 同事叫左个三文治食, 真系第一次食佢既面包, 真系几好食, 跟all day breakfast果块系法包, 但佢做到外脆内软, 而且面包都好新鲜, 搽少少牛油已经好香; 同事切左少少佢个三文治比我食, 哗! 佢果个仲好食, 早知叫三文治, 面包超级松软, 系可以一丝丝甘撕开, 面包本身系带住少少甜, 而呢个三文治既面包仲要搽好牛油, 微热既面包熔左D牛油, 再索埋入面包, 连我呢个有"面包惊恐症"既人都觉得好好味~ 怪唔之得佢既面包卖得甘贵啦~
午餐