2022-11-27 570 浏览
今日喺铜锣湾见到有一架好特别既咖啡车,有个写住Kremaro既绿色走马灯,车身主要系铝既感觉,几modern几有style。佢主要卖咖啡为主,但都有小少量轻食,例如bagel, cookies等,佢仲可以即场帮你翻热,等你可以饮住咖啡,食点甜食。注意呢架咖啡车不设座位,只有少少企位。 🥯抹茶草莓夹心贝果($32,9.2/10)外型讨好!超级好味!抹茶creamcheese超浓既抹茶味,草莓creamcheese又超fresh既草莓味,一甘一酸配合得好好,仲有creamcheese既咸甜味,天衣无缝!另外,贝果焗完之后外脆内软,好好食!😋 🥯可可布朗尼夹心贝果($38,9.2/10)朱古力控一定中意食呢个😈!佢有三款口感,朱古力贝果的烟靭,朱古力creamcheese既细滑加埋brownie既蛋糕质感,真系好好食!强烈推介。 ☕️Jacob Mocha($52,9/10)圣诞限定咖啡!积及橙咖啡!老板话系细个童年回忆,好中意食积及朱古力橙饼,所以设计左杯橙同朱古力味咖啡!饮落十分之有惊喜!有橙味但又唔会太抢,咖啡好滑好香,奶泡亦都打得好细密。好好味好特别!我都开始怀念呢种味道。

🥯抹茶草莓夹心贝果($32,9.2/10)

🥯可可布朗尼夹心贝果($38,9.2/10)

☕️Jacob Mocha($52,9/10)
外卖自取
  • Matcha Strawberry Bagel