2025-01-05 108 浏览
本身出黎就系谂住食西班牙嘢🇪🇸见到呢间装修好特别,所以入去试下( ˘・з・)#### 1. 西班牙海鲜锅饭- **价格**:$228- **评价**:海鲜锅饭吸收咗浓郁嘅海鲜高汤,口感滑顺。可能系啲虾嘅汁漏咗入啲饭,所以𠮶饭食落去有啲苦(´・_・`)#### 2. 西班牙薯仔蛋饼- **价格**:$98- **评价**:呢款蛋饼外皮酥脆,内馅有丰富的马铃薯和洋葱,口感层次分明。唯一缺点系觉得个蛋太熟(›´ω`‹ )#### 3. 黑毛猪鞍架配些厘醋烧汁伴炸薯粒- **价格**:$228- **评价**:超好味!!黑毛猪鞍架肉质鲜嫩,搭配特制嘅些厘醋烧汁,炸薯粒外脆内软,好满意( ´・◡・`)#### 4. White Sangaria- **价格**:$58- **评价**:呢款White Sangaria 清新可口,酸甜适中,完美解腻。整体容易入口,啱晒唔成日饮酒嘅朋友ヾ(◎´・ω・`)ノ

#### 1. 西班牙海鲜锅饭
- **价格**:$228