又口痕🙊又唔知死咁想食菠萝油🙊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀但今次食到超好味!超抵食!嘅菠萝油呀😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀今次我唔系堂食,外卖返左公司食⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀等我逐层拆解红茶冰室嘅菠萝油有几正啦!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🥳菠萝包:依个系满满菠萝嘅菠萝包呀😍面头嘅脆脆覆盖晒成个包面,每一啖都咬到脆脆!🤩而佢个包都好扎实,绝对唔系空气包啊👍🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🥳牛油:睇外露嘅部分都几大块,但!papa唔系咁肤浅,斋睇表面就定夺嘅人😎由于太想食嘅关系🙊加热前唔记得影相,但加热左后仲见到有牛油未融,同根据牛油渗透嘅范围,就知牛油嘅份量好足啦😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🥳价钱:依个一定要歌颂下!咁扎实、咁好味嘅菠萝油,只售$9🕺🏼🕺🏼🕺🏼⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🤦🏻‍♂️又系美中不足环节,我见其他堂食嘅人话佢地嘅包都系暖暖地,所以同件牛油有冰火交融🤔嘅感觉,但可能我嘅系外卖,佢唔想牛油咁快融晒,所以我拎到嘅时候系全冻嘅,要自己返到公叮下佢,冇得一边行一边食😭⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀睇其他foodie嘅相发现,好似堂食会将件牛油冰镇上,可能会比外卖好食😋下次要试下先得!🤩
又口痕🙊又唔知死咁想食菠萝油🙊
但今次食到超好味!超抵食!嘅菠萝油呀😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
今次我唔系堂食,外卖返左公司食
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
等我逐层拆解红茶冰室嘅菠萝油有几正啦!
菠萝油
菠萝油