2023-08-29 545 浏览
难得今次唔洗谂食咩 p.s 朋友主动话想食呢间😝今晚主要系同朋友庆祝生日,我哋买埋蛋糕去先知原来餐厅会送埋cake兼且唔洗切饼费,真系少有,加分👍🏻朋友推荐一定要食嘅 海胆吞拿鱼甜筒海胆同吞拿鱼都好鲜甜,配埋芥辣牛油果同青柠汁,够晒开胃🤤酒蒸青口 味道唔错,略为过熟,有一半都甩咗壳,但一啲都腥,带有柠檬嘅酸味,又系开胃小食,以呢个价钱黎份量多啲会更好!Main course 我哋嗌咗西班牙传统海鲜焗饭店员拎上黎果阵热辣辣,好香! 饭有海鲜汁嘅鲜,唔会太湿或太干,啱啱好!如果多啲料就更好!最后,仲嗌咗个香煎鲈鱼配芦笋及焗薯鱼肉偏实得来又唔会太硬,无骨唔腥!反而伴菜有啲小气,焗薯得几粒!整体来讲,呢间餐厅系好食嘅,好适合食量细嘅人!食气氛饱🤩 庆祝节日黎讲餐厅好用心,会有成队ban 同你戏唱生日!
难得今次唔洗谂食咩 p.s 朋友主动话想食呢间😝

朋友推荐一定要食嘅 海胆吞拿鱼甜筒

海胆吞拿鱼甜筒
海胆同吞拿鱼都好鲜甜,配埋芥辣牛油果同青柠汁,够晒开胃🤤

酒蒸青口
酒蒸青口

Main course 我哋嗌咗西班牙传统海鲜焗饭
传统西班牙海鲜焗饭

最后,仲嗌咗个香煎鲈鱼配芦笋及焗薯

香煎鲈鱼配芦笋及焗薯

庆祝纪念