之前成日经过铜锣湾呢间餐厅觉得好好气氛好正🤩今晚就book位来同姊妹轻松返晚☺️ 呢度食物主打一人一锅、川烧及串烧🍢另外$98既任饮放题相当吸引🤩可以比我地饮饱食醉吹下水🤣麻辣鸭血锅豚肉肥瘦适中😌配料有娃娃菜、灵芝菇、金菇菜、京葱、嫩滑豆腐鸭血及吸收哂汤汁既油扬🤩配送日本乌冬🥰韩式泡菜豆腐牛肉锅配料有细嫩牛肉🐮娃娃菜、金菇菜、油扬、京葱 豆腐 冬菇🍄‍🟫配日本乌冬😍泡菜辣辣地好惹味🤩烧物方面烧蒜香蟹籽日本广岛蚝🦪新鲜creamy烧娃娃菜☺️川香肉碎烧茄子🍆川烧豆腐黑松露芝士牛油杂菇🍄‍🟫烧法式鹅肝多士😍特级厚切牛脷🐮口感一流手打免治鸡肉棒要配埋蛋浆一齐食🥰送酒必点麻辣鸡软骨😍😉猪肥肠大葱卷😌最估唔到呢度有我最爱麻辣烧鸡子🤩食左两串😂最后当然唔少得甜品烧芝麻汤圆真系第一次食☺️烟烟韧韧感觉特别🥰另外日本桃雪葩微甜好食☺️另外点左杯威士忌柠檬茶🍋梳打易入口又清新😍好啱女仔饮架🥰👍餐厅依家推出多重优惠比一班酒友真系正Happy Hour 啤酒 & highball买一送一🉐3重优惠 额外限时优惠🉐🌟优惠一🌟凡惠顾每位消费🈵$180位即可加$98/位 任饮放题2.5小时😍无限畅饮🍻生啤🍺Highbal

烧物方面烧蒜香蟹籽日本广岛蚝🦪新鲜creamy

餐厅依家推出多重优惠比一班酒友真系正
Happy Hour 啤酒 & highball买一送一

🉐3重优惠 额外限时优惠🉐

🌟优惠一🌟
凡惠顾每位消费🈵$180位即可加$98/位 任饮放题2.5小时😍无限畅饮🍻生啤🍺Highball+红酒🍷白酒

🌟优惠二🌟
凡选购Sake清酒🍶可享第二枝免费