2019-12-30 896 浏览
自从吾再帮衬某连锁寿司店 但又想食啲高级小小的寿司 又排吾到寿司郎 就终于试下呢间☺️ 仲要系铜锣湾 真系好方便😀 两个人叫左一个set 再加几旧火炙同葱呑拿鱼小卷🤤 整体全部都好新鲜 鱼生的大小同饭的比例亦好合理😆 仲会有小小厚度👍🏻 全部都鲜甜的 特别三文鱼籽真系堆满 好足料!帆立贝就好大粒!😍但我觉得呢间的重点会系火炙寿司到 因为佢地全部烧得好香 好似鳗鱼咁 系有焦香味😋 全部都烧得好够!而成间铺都充满住呢阵烧味 好香😂 但我觉得咁多旧最惊喜的系烧明太子三文鱼🥳 真系食完有感动的感觉 吾夸张😚 因为佢三文鱼好肥 好香油脂又大块 再加上面铺满明太子 多左一种咸香🤩 烧埋就更香 所以成旧系完美😭 因为佢 我同个frd都话一定要再来!❤️