2025-01-16 395 浏览
今次已经第二次嚟,试下其他串烧,今日去到坐满晒人,谂住送餐速度会减慢,点知速度快一碟接一碟,呢样嘢一定要赞,人手足够,啲侍应门都非常之好,一叫就已经可以落order,而且啲串烧仲好细心放喺暖炉上面,仲有你妹你一碟佢哋都会喺张单到mark返,所以唔会漏单,佢哋每一碟都会讲下咩嚟,好好,等你知道自己食紧咩🤣温馨提示大家记得要book枱,因为呢度真系好full!啤酒买一送一,大量串烧畀你拣,你睇我哋三个人叫咗几多嘢食,人均三百几食到饱,好多串烧我都好想highly recommend,e.g鸡皮,豚肉牛油果,芫茜控要注意,佢个豚肉包住芫茜超级好食,鸡肾,牛肋肉,猪肋肉,黑糖烧菠萝,蒜心,牛油蜜糖日本蕃薯条,麻辣猪大肠,凉拌藤椒鱼皮(超香爽口),牛舌心有香又淋,明大子鸡腿肉,麻辣烧鸡心爽.....etc,唔讲咁多,你睇相就知啲质素几好,烧得非常之靓!仲有我至爱嘅香水柠檬茶都只系$32,系非常大杯!朋友点做士多啤梨乳酸一样好饮,呢度啤酒买一送一,抵!
  • 蒜心
  • 烧鸡皮