今次介绍嘅系💁🏻‍♀️ Karui Bento · 鲗鱼涌 🥳 贪靓嘅我特别注重营养,返工成日都要出去食野,成日食𠮶啲lunch高油高糖高脂,食得多真系冇益!😭 同事介绍话附近呢间外卖店啲便当唔错,我试完都觉得几啱我口味,而且好够饱,之后决定会买黎做午餐!👍🏻 虽然价钱唔算好平,但我懒,唔想自己煮带返公司,宁愿买个健康便当!方便又快捷🙈🥳🔸杭椒牛柳配野菜便当 💲8️⃣8️⃣💁🏻‍♀️ 呢个便当好正,谂返起都流晒口水!便当嘅份量好足够,食完啱啱好,𩠌菜非常丰富,有西冷牛柳条配上杭州尖椒,仲有五种新鲜蔬菜、溏心蛋及红白米饭!完全啱晒好钟意食蔬菜同埋牛肉嘅我!😍😍😍 🔸挪威三文鱼配野菜便当 💲1️⃣0️⃣8️⃣💁🏻‍♀️ 问店员有咩推介嘅时候,佢话我知呢个便当好抵食。出面要买挪威三文鱼都几贵㗎,但系呢度$108有一大条,鱼嘅肉质香嫩可口,仲有埋溏心蛋及炒杂菜,饭都有好多,好啱我胃口大嘅同事🫄食!推介指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🔸杭椒牛柳配野菜便当 💲8️⃣8️⃣

🔸挪威三文鱼配野菜便当 💲1️⃣0️⃣8️⃣