餐厅: 鳥鑫
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-06-18 38 浏览
系我同朋友意外发现嘅宝藏餐厅,记得有次系book枱食同一条街既另外一间餐厅,点知book错咗呢间。于是照试,点之就发现左正野!之后每次都系翻呢到食,一次都无食过另外𠮶间,哈哈!首先劲钟意佢既头盘野菜盘,啲萝卜劲甜,配埋味增酱好好食!呢个华味鸟芝士卷,虽然得我一个人敢食,但真系好正,我一个人可以食晒成碟。有少少烟熏味既鸡肉,卷住淡香既芝士,好夹。呢个免治鸡肉棒,肉同软骨既比例啱啱好。又唔会散开,仲有洋葱香味。调味刚好!我自己唔食生蛋黄,就咁食已经劲正!每次嚟都系人头两串起!呢个烧唐扬又系意外收获,烧到外脆内软,入面仲劲juicy,配埋啲木鱼碎好正。。仲有竟然冇影到相嘅鸡壕肉,系人头3串。啲肉系好多汁,好嫩之余,个鸡皮系烧到脆片咁。中间夹住一旧大葱,好啱数,只能够话老板真系好识食!最后呢碟烧牛,个人口味就中间就有少少生得滞。有少少咬唔开,但味道都唔错!呢间餐厅所有员工都好专业,可以一路食一路望到个烧烤炉睇住佢哋一个人点样控制晒咁多串,完全唔简单!餐厅环境都好日式,而且播住香港人耳熟能详嘅旧歌,不过系唱紧日文!(屋企人好似话系香港啲旧歌抄日本的)成个用餐气氛好好,员工好亲切态度好好,有𠮶种日

首先劲钟意佢既头盘野菜盘,啲萝卜劲甜,配埋味增酱好好食!

呢间餐厅所有员工都好专业,可以一路食一路望到个烧烤炉睇住佢哋一个人点样控制晒咁多串,完全唔简单!餐厅环境都好日式,而且播住香港人耳熟能详嘅旧歌,不过系唱紧日文!(屋企人好似话系香港啲旧歌抄日本的)成个用餐气氛好好,员工好亲切态度好好,有𠮶种日本居酒屋嘅感觉!
2024-02-16
  • 免治鸡肉棒