餐厅: 金記冰室 (康怡廣場北座)
资讯:

2020-02-26 400 浏览
今朝公司终于开门放人入去返10点,所以有机会食一个长时间的早餐.平时要排队但因为东区系香港最严重的疫区,少左好多人够胆去食嘢。系我眼中生死有命,所以都系坚持出去食。之前因为非洲猪瘟关系一直食沙嗲牛肉面今次终于有猪膶通粉比沙嗲牛肉面贵$6猪膶通粉有好强烈的姜味、汤底甘甜。感觉上很清爽。通粉唔远唔难配合甘甜的汤汁配搭一流。感觉清淡又健康。但系我问咗服务员要炼奶,佢比完我之后同我讲系唔系家系奶茶到。我话唔系系加系多士到。佢话下次咁样要加钱因为由多士变咗奶油多。我话咁你加钱啰。但系佢冇理我。可能平时多人的关系服务一般。但是如果为咗猪膶通粉我觉得都值得!
猪润通
奶茶加多士加蛋