今日去咗元朗食好西, 去咗呢间叫做锋哥厨度食晚餐!真心超正,极推介!😎🤓今晚嘅主角就系呢个蕃茄烤鱼同麻辣鸡煲,麻辣鸡煲🐔任食,超抵!蕃茄烤鱼,蕃茄味超浓茄汁再配埋烧到啱啱好嘅鱼,简直一流!人生一大享受!蕃茄超浓味平时都系😗食麻辣烤鱼今次转下口味蕃茄烤鱼都几特别!令我10分惊喜🤓鸡煲可以拣唔同嘅辣度🔥我拣少少辣啦!个鸡煲好好食,除咗辣味之外,𠮶酱汁仲好浓郁!超多鸡 劲足料!🥰食完鸡煲就拣咗个汤底打边炉,正呀😝!头先咁浓味,就拣咗个清清地嘅芫荽皮蛋汤!安格斯牛颈脊无限追加😍,超满足!牛颈脊用料非常新鲜,牛味浓郁!🤪我哋再追加左鲍鱼,贡丸同莴笋打边炉,!想讲鲍鱼超新鲜,超弹牙!鲍鱼系超级弹牙配埋呢个芫荽皮蛋汤清清地吊晒啲海鲜味出嚟!好新鲜,鲍鱼真系唔可以唔嗌极一个配料之一!超好食好开心!莴笋都系我打边炉嘅至爱!莴笋朔晒啲皮芫荽皮蛋汤超好味!贡丸亦都好弹牙😝猪肉味浓!