2021-08-25
最近OT太多每次都想买手摇饮品安慰下自己受伤嘅小心灵,但次次饮珍奶真系会肥死,所以今次就拣左公司附近呢间主打新鲜水果优格的轻时光试下~一行入店就见到好多新鲜水果,店员仲好pro咁讨论紧边个西瓜甜d好食d,比人感觉真心好专业好有heart💕🍹芒果热情果优格果昔 ($38)同事最爱芒果同热情果,呢个combination完全满足左佢嘅愿望,味道酸酸甜甜好开胃,因为用左真材实料水果缘故,唔会有奇怪的水果香精味道,饮落仲会食到热情果的籽,同事饮得劲开心~🍹杂莓优格果昔 ($38)至于选择困难症的nana,因为好多莓都中意,就直接拣左杂莓😂杂莓酸酸甜甜好fresh,而且入口绵密,完全中晒我的喜好😍加上卖相好靓,挂杯的颜色相隔令被野饮劲适合打卡~奶昔方面,可以拣全脂或者light,对于减肥人士黎讲完全系超贴心,不过老实讲全脂肯定系最好饮的,所以nana同同事都自暴自弃地拣全脂😂总括黎讲呢间绝对系高质+健康的水果奶昔店,饮厌左珍奶想健康d,绝对非佢莫属!
🍹芒果热情果优格果昔 ($38)
🍹杂莓优格果昔 ($38)