中左伏! 卜左呢间叫 Private K 既 party room, 2-3星期前就要我比订金1500, 我地拣左个SET系$450/位; 话无菜单料理噃, 问多句都唔多like! MIN3000, 开头预1X人既,最终宴会前一日我conf齐晒人就覆佢8-9人, 佢要我覆实, 咁我覆实8人啦, 因为8人已接近4000, 够佢minimum有多啦; 之后提到话唔食来吹水既人要收150/位入场费, 我觉得愕然因之前没有提及过; 跟住佢话觉得我唔满意要我取消退返订金比我, 根本就系佢地之后接到大单(佢要我落订时已提及过) 所以以莫须有既理由要我退订, 佢地services好差, 成过叫我落订同最尾叫我退订倾菜单既对话内容同过程态度都好差好寸! 我做咁耐人做过咁多bookings未试过有咁差既experience, 真系好嬲未见过咁不负责任不守信用既食店,所以要post出来免大家中伏! 系呀! 我系新会员来, 特登开个ACC写食评免其他人中伏!
中左伏!
; 跟住佢话觉得我唔满意要我取消退返订金比我,

所以要post出来免大家中伏!

系呀! 我系新会员来, 特登开个ACC写食评免其他人中伏!
2017-12-01