2023-08-22 57 浏览
✏️埋黎睇埋黎睇啦喂‼️‼️‼️呢个又一个唔好食问翻我攞钱系列呀🦋好耐知无试过带住美好嘅心情好好去游玩吓。嗱,真系唔意思始终唔系住西贡,真系会带住睇牛牛🐮游船河呀食海鲜🦞呀咁嘅心情到。原来原来!!!!今次有此一著令到我想不断定时入下黎呀!如果你睇紧又住西贡!当地嘅居民你你你同你,一定要黎食呀💯‼️💯‼️💯‼️✏️ SingaLings Special Salad是咁的,每次去一间餐厅🍴如果有得选择佢同餐厅有嘅Special我一定会先点嘅。原因好简单叫得”special “就应该Special delicious la 如果代表到餐厅嘅嘢都唔好食都唔使再讲落去㗎喇。呢碟系抵食夹大件💯‼️💯‼️💯 超级好味,沙律嘅菜要新鲜系一定基本。沙律汁,又唔可以过酸过油,佢地配上牛油果芒果蕃茄仔。点会失败?! 鱼皮煎得香脆又滑嫩。其实普通女仔或者小朋友一定食唔晒,建议生铜人士享用及share ‼️💯‼️💯‼️✏️ Crispy Fried Squid炸鱿鱼圈系小朋友嘅至爱💛🧡❤️🩷💜当然我觉得大家用嚟送啤酒真系好不错今日我去到嘅天气系十分之热,但系由于要带细路就免得饮酒啦都系饮返杯爽口嘅嘢每一啖嘅鱿鱼好似喺个口𠮶度开心跳动游走咁💯
✏️埋黎睇埋黎睇啦喂‼️‼️‼️
呢个又一个唔好食问翻我攞钱系列呀🦋
原来原来!!!!今次有此一著令到我想不断定时入下黎呀!

✏️ SingaLings Special Salad
我一定会先点嘅。原因好简单叫得”special “
就应该Special delicious la
如果代表到餐厅嘅嘢都唔好食都唔使再讲落去㗎喇。

✏️ Crispy Fried Squid
炸鱿鱼圈系小朋友嘅至爱💛🧡❤️🩷💜
都系饮返杯爽口嘅嘢
每一啖嘅鱿鱼好似喺个口𠮶度开心跳动游走咁💯‼️💯‼️💯‼️
好香口点上sour cream 如果系同有人去谈心,我应该可以食多一碟🗣️

✏️ Lemon Squash & Fresh mango 🥭 Juice
系啦,头先就系喺嗌咗Lemon Squash 🍋 去送脆口嘅小食。
好似好热嘅天气底下,当堂舒服晒。💯‼️

杯芒果汁系鲜榨的完全劲浓郁喺相片中呈现嘅系超级深色
因为佢用嘅芒果超级新鲜,而且非常多每一啖饮落去都好似smoothie 咁💯‼️

✏️ Spaghetti Seared Scallops
佢地系用新鲜带子!口感比急冻带子结实和鲜甜,加入黑松露酱后成个意粉的口味都提高💞
我个人好喜欢黑松露嘅嘢,只要有佢我都会差不多俾90分
仲要系意粉,并不是扁意粉真系好好味💯‼️💯‼️💯
实不相瞒当日我真系食得太饱,所以有一半系打包返屋企
返屋企炒返热嚟食都依然好好味而家意犹未尽💯‼️💯‼️💯‼️💯‼️

舔舔脷指数:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
环境指数: 🌟🌟🌟🌟🌟/6
服务指数:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6
性价比指数:🌟🌟🌟🌟🌟/6
回头指数:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6

<满分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上属小编主观(非专业)食评,所有意见只供参考
2023-08-15