2022-02-17
超巨型炸鱼柳🐟上星期日去柴湾打算顺路去食 但星期日唔开🤭今日食到啦😉🌈巨型鱼柳包 跟热饮 $32Wow炸鱼柳仲大过长过个包🤣名不虚传 真系巨型!呢个巨型鱼柳包系好用心 面包有烘过 包面十少脆 暖暖的 而新鲜即炸鱼柳 炸皮薄 咬落外脆内软 而且冇雪藏味 加上大大块 性价比十分高👍🏻 不过我建议两个人一齐去食😜咁样仲可以试埋其他早餐之余 食落可能冇咁heavy😗事关大大份好饱 鱼柳包有蕃茄生菜青瓜同酱 我觉得太多酱 食食下发现个包俾酱淹没左 好肥腻 如果食一半/少酱就prefect!🌈火腿奄列 +$10其实食鱼柳包已经好饱㗎啦 不过我又想试吓呢度既奄列🤪Errrrr我冇想像中好味 冻左呀 可能等炸鱼柳等耐左 正正常常既奄列 ———————————————整体评分👅好味🧡🧡🧡🧡抵食💜💜💜💜💜再战率💛💛💛💛
🌈巨型鱼柳包 跟热饮 $32
🌈火腿奄列 +$10