2021-11-03
🐷放工约左老公撑枱脚👫两条友都超肚饿💀突然想食burger🍔就拣左呢间试下😆餐厅地方虽然细细地,都见到店主好有心思去装饰☀️🌈成间铺头摆左无数大大小小既🍔好可爱😊店主仲装左d挂钩系墙上面,方便客人挂袋👍🏻真系几贴心❤️🐽老公谂都唔谂就拣左招牌至尊和牛汉堡🍔$158,上台份量超巨大@@,基本上成个全日早餐塞左入去🤣有蛋、大啡菇、和牛汉堡、烟肉、炒洋葱、蕃茄、芝士、酸瓜同菜等等。。。总之就超丰富,和牛汉堡好好味😋老公差啲食唔晒😅🐽我就拣左蓝芝士流心汉堡🍔$118😎份量显然无至尊咁大,但系块汉堡就厚过至尊少少,可能因为佢有blue cheese流心@@芝士汉堡就食得多,blue cheese汉堡第一次食!芝士味特别浓郁🧀中意blue cheese既话要试下🌟🐽加左$30要黑松露薯条🍟呢个都真系值得试下,因为佢除左比碟黑松露酱你点,每条薯条都洒上大量黑松露粉,薯条新鲜炸出,香脆美味😋食完依餐好满,饱到而家😂