餐厅: Poke Go (大南街)
资讯:

2022-06-11 40 浏览
深水埗📍Poke Go 睇完杜汶泽心思思想食嘅poke!佢有五款推介配搭好嘅poke同自选poke我自己叫𠮶个系自选我唔系好够胆食未灸烧过嘅鱼生所以就拣咗main protein系菇菇~ base拣左寿司饭另外3款topping就拣咗酸萝卜、芝麻海带、麻酱豆腐加咗鲜蟹肉($12)同埋三文鱼籽($16)酱汁拣咗辛味蛋黄酱,seasoning全选一上到嚟大到吓亲我!我最后净系食到一半,全部配料都几好食好新鲜!个酱汁好特别不过可以俾多少少,但系你问店员攞佢会额外再俾你!加埋佢个青柠仲夹!好钟意个三文鱼子同蟹肉,好新鲜!其他配料都好新鲜好好~觉得佢个腌萝卜好好食但系同个饭唔算太夹,下次可以叫其他🤣朋友就叫咗店员推介嘅ono,有三文鱼、寿司饭、温室青瓜、鸡蛋丝、皇帝蟹棒、果仁酱、芝麻,佢再加咗牛油果($12) 佢话三文鱼好新鲜!听讲系用挪威三文鱼~同样地size都好大,唔知系咪因为系signature嘅关系,佢就话佢𠮶个好食过我𠮶个好多~ 我自己觉得我𠮶个已经好好食😾 另外要咗杯牛油果奶昔share,好香牛油果味,仲有少量牛油果碎,好正!环境方面,都坐得好舒服,店员都好愿意帮你,而且呢度个音响好
深水埗📍Poke Go
睇完杜汶泽心思思想食嘅poke!
佢有五款推介配搭好嘅poke同自选poke

我自己叫𠮶个系自选
我唔系好够胆食未灸烧过嘅鱼生
另外3款topping就拣咗酸萝卜、芝麻海带、麻酱豆腐
加咗鲜蟹肉($12)同埋三文鱼籽($16)
酱汁拣咗辛味蛋黄酱,seasoning全选

环境方面,都坐得好舒服,店员都好愿意帮你,而且呢度个音响好正!又不断播旧歌,咁啱我哋去𠮶阵唔多人,坐耐少少都几舒服🤣