2014-09-04 1202 浏览
食物方面:芝士薯条依旧好食,但个ribs, 真系唔好食,林到好似煲汤猪肉咁,谂住切开分比朋友食,点知一切就散晒,骨肉即刻分开,卖相太差。大菇鸡肉意粉,菇同意粉都好味,但鸡肉就超鞋同干。服务方面:是晚4位朋友用餐,其中1位朋友要迟黎,所以入座时得3位。坐低后,有个女侍应走埋黎问有冇会员卡,我地表示,有,第4位朋友会黎埋单。于是食到尾,第4位朋友先黎到,食左几啖野,无再叫野食,因为我地都未食晒啲野。个女侍应就埋黎问我地可唔可以埋单先,无问题,咁第4位朋友就出示会员卡,侍应就话唔得,佢要至少叫杯野饮。我地就问点解,因为都无表示有人头最低消费,佢有食野架㖞。然后另一个侍应就走埋黎,第一句就讲"系呀,食几啖野唔算架"真系荒谬! 你一系写低晒每人最低消费几钱,食几多饮几多,咩叫食几啖唔算? 咁点先算食野?然后店经理介入,经理话"第4位朋友食返枱面已有既食物,唔算dine in, 所以佢唔可以用会员卡"真系一句荒谬过一句,最后个经理知道误会左我地,主动提出做返半价比我地,我地话唔驶,佢就话呢餐免费比我地,我地拒绝,我地比返原价,我地唔系想拎任何著数,而系因不满佢地既处理方法同身为经理既态度。唔会再有
食物方面:
芝士薯条依旧好食,
大菇鸡肉意粉,菇同意粉都好味,但鸡肉就超鞋同干。

服务方面:

真系一句荒谬过一句,最后个经理知道误会左我地,主动提出做返半价比我地,我地话唔驶,佢就话呢餐免费比我地,我地拒绝,我地比返原价,我地唔系想拎任何著数,而系因不满佢地既处理方法同身为经理既态度。唔会再有下次!!

其实做乜鬼要谷半价卡,佢做返一个合理既价钱,自然多人黎。
食物更好味,服务差的话,都唔会留到客人。
2014-08-15