2023-01-27 1294 浏览
人身第一次写评论,真系好😡😡😡今日放假专情到此店,已预期一定要等等等,所以已经食定小小野,搭左1个钟车到达,门口没有人等位🤔但店内3个位都满了,见到很多外卖单,即问店员有无堂食,佢答我前面有2位等紧,我说无问题,我话向门口等,因为入面有张小型坐位已有2位客人坐左,我开头便以为系呢2位等紧堂食,店员佢便转身做野,见店员一边做野一边比疑似老板说她做的所有事情都不妥。等左一阵,原本个2位食客起身,跟著突然见到2位入店说号码,然后坐底,我心想点解我无号码,便立即问店员,佢话堂食都要先落单,我当时已经心想点解佢唔讲,我企向到睇左餐单咁耐又唔敢填,惊堂食同外卖唔同落单形式,但我都算照即刻先落单,之后比单佢,佢话我前面仲有4位,我即刻问点解,佢明明话2位,佢就答我因为我无落单,所以中途已有人排😱但我明明中途只见到两母女进店,我亦有问过佢地系咪堂食,谂住同佢讲我都系排紧堂食,佢地同我讲系外卖,咁究竟𠮶四个人系几时排队?我第一次黎,完全唔知规矩,同佢好冷静咁理论左几句,佢话佢有叫我落单先😤我可以100%肯定佢无同我讲,其实一到店我要问的都问了,要讲的都讲了,亦企正向门口,忙都理吓新客呀,有生意的店便真的
我第一次黎,完全唔知规矩,同佢好冷静咁理论左几句,佢话佢有叫我落单先😤我可以100%肯定佢无同我讲,其实一到店我要问的都问了,要讲的都讲了,亦企正向门口,忙都理吓新客呀,有生意的店便真的可以咁?你生意咁好,不如讲明唔接新客,唔做堂食啦