2024-11-02 432 浏览
全港至差啲Pizza Express今日和屋企人去沙田Pizza Express食晚饭, 见识咩叫劣食西餐中嘅典范, 我哋叫 海鲜扁意粉, 卡邦尼亚扁意粉和 meat lovers pizza, 先不讲pizza。 两个意粉都冇乜味,不论是白汁或蕃茄汁都不够汁,意粉干干地又油腻, 海鲜意粉得3粒虾, 干到柴嘅鱿鱼条和两三粒蚬仔, 最神奇系有一大堆切半的蕃茄仔, 好似食紧沙律咁, 白汁𠮶个意粉直成料都冇, 得少许超肥嘅 烟肉,仲系只见肥膏不见肉𠮶只。 两个意粉煮到不知所谓,最弊冇乜味。 Pizza超多油, 除了油腻感超重,亦唔够料,pizza底亦不脆。最差的是服务,我坐底问攞杯暖水,佢哋服务员话我店只提供hot water 和 tap water, 咁系咪即系寸客人或叫客人自制 暖水,今时今日咁嘅服务点得呀, 香港人点唔北上呀。 绝对冇下一次超难食服务又差。
全港至差啲Pizza Express

2024-11-02