(非会员)
今日天气麻麻, 谂住揾个可以坐得好少少嘅地方食个 lunch, 于是嚟左呢度, 见佢价钱以食晏嚟讲都算中上, d嘢食都应该可以吧, 点知又污秽,服务差,D嘢食更差. 我个人比较 lazy, 都未试过写食评, 今次真系顶唔顺佢咁难食先出手.首先叫个服务员(应该重系Supervisor)比柸水, 佢拎起枱上果支放左N咁耐用嚟装饰一样嘅水同用唔多好嘅语气话"咁开枝水呀",我问有冇暖水,佢话你可以叫热水,佢嘅语气好似要落order先有,咁我问要钱架,佢又用佢果把"好好"嘅语气同我讲,"咁又唔使,咁你要几多柸丫"。。。。咁都做Supervisor之后嚟嘅其中一柸热水柸边系有一"忽"污秽嘢,之后更唔使指意会有人帮我哋加水叫左个2人餐磨菇汤连沙律 x2: 个汤味道一般,但好似系开粉开唔匀咁,入面一"pat pat"嘢。 d沙律汁弹到周碟都系,感觉污秽前棻: 要左五色拼盘 (要加$20) -  味道只系可以话唔系难食,绝对冇好食嘅感觉。 放系中间果个沙律,可能真系只用嚟装饰,唔知放左几耐,条红萝卜干到变白主棻 1: 日式海鲜焗饭 - 有沙(可能系d clam吐出嚟),d海鲜好腥主棻 2: 个名类似系

叫左个2人餐
主棻 2: 个名类似系"烧鸡伴焗南瓜"- 份量细,果两只肶,春鸡肶都大过佢,又冇味,又"鞋"。 果d南瓜发黑,枉佢咁都拎出嚟
甜品: Affocato (雪糕加ESSPRESSO) x2 - 呢样嘢算系最好。。。。
总之你都咪使指意我再去,请都唔去
水柸污秽
沙律汁周碟都系,搅到好似好污秽咁
拼盘中间嘅沙律,条红萝卜都干到发白
海鲜饭有沙又腥
份量细,冇味。 南瓜发黑
南瓜发黑都上枱。。。
2010-10-09