2024-12-13 103 浏览
呢间餐厅嘅食物真系令人难以忘怀。当晚我同朋友一齐去试食,感受到唔同菜式嘅美味同用心。首先,登场嘅系「铁板西冷牛扒」。呢道菜色香味俱全,牛扒用铁板煎得非常香脆,外皮焦香四溢,内里肉质嫩滑多汁。牛扒选用咗上等嘅西冷,肉质鲜嫩,咬落去每一口都充满咗浓郁嘅牛肉香气。铁板煎出嚟嘅牛扒外皮脆口,内里保持住适中嘅熟度,真系令人一试难忘。接住上菜嘅系「铁板极上无骨猪扒」。呢道菜嘅猪扒煎得非常香脆,外皮焦香,内里肉质嫩滑多汁。猪扒选用咗无骨部位,令到整道菜更加容易食用。铁板煎出嚟嘅猪扒外皮脆口,内里保持住嫩滑多汁嘅口感,每一口都充满咗浓郁嘅猪肉香气。呢道菜真系一个完美嘅主菜,无论系配饭定系单食,都系一个好选择。最后,当晚嘅甜品系「芝士焗肉酱千层面」。呢道千层面嘅每一层都充满咗浓郁嘅肉酱同芝士,每一口都可以感受到丰富嘅味道同口感。肉酱同芝士嘅完美结合,令到整道菜更加美味。千层面嘅外皮焗得非常香脆,内里保持住湿润,口感非常丰富。整体来讲,呢间餐厅嘅每一道菜都非常出色,价格亦合理。无论系前菜、主菜定系甜品,都可以感受到厨师嘅用心同创意。每一道菜都充满咗独特嘅风味,同时又有自己嘅特色,令人回味无穷。除此之外,餐

除此之外,餐厅嘅环境亦都非常舒适同优雅。店内嘅装潢充满咗现代风情,每一个角落都可以感受到温馨嘅气氛。同朋友一齐黎呢度食饭,真系一个绝佳嘅选择。无论系家庭聚会定系朋友聚餐,都可以感受到愉快同温馨嘅氛围。

服务方面,餐厅嘅服务员非常细心同友善。佢哋会耐心咁介绍每一道菜式,并且解答我哋嘅问题。每一位服务员都充满咗热情,令我哋感受到宾至如归嘅感觉。无论系服务态度定系专业程度,都系一流。
  • 餐汤
  • 铁板肉眼扒