2014-01-07
-之前有个fd介绍过 自己都糸openrice睇过 今次终于抽到时间约齐人食 个个都糸谂住试下 其实都无预期中咁差姐 都值得一试地方都算大 都坐得几舒服 又吾话好似其他放题餐厅咁行步路都难 环境又静 仲有电视睇添咖 啲侍应又几好态度坐底之后等一时间当然糸落单叫野食 野饮就自己出去斟 选择都几多 汽水吾少得喇 仲有咖啡 奶茶 冻热菜蜜 仲有苹果绿茶 完全照顾到我地消者不同嘅需要gd搞完一轮 斟完野饮 啲食物就开始陆陆续续咁黎喇 好彩我地吾糸叫左太多 争啲摆吾哂首先黎嘅糸刺身同寿司 啲刺身 冰震(p.s由于今次食得太急 吾记得影相)啲寿司 啲饭吾会太大旧 又吾会话一夹就散哂 上面啲配料仲好大块添咖 正跟住到啲热食...真糸有好多其他日本放题无嘅野比大家选择 例如金针菇 薄饼 小丸子之类 天妇罗紧糸吾少得喇 不过我地都吾糸叫左好多 惊太饱嘛 佢地啲天妇罗吾会太厚粉 都算吾错 趁热食一流话明火锅放题 紧糸吾少得个锅喇55啲锅都有几款简咖 例如鸡煲同牛肉煲 鸡煲仲有吾同味简 我地就叫左牛肉锅 个汤底都吾错最后最后 吾少得嘅紧糸甜品喇 有3样任叫 泡芙 雪米糍&啫哩 总之整体黎讲其实吾错 下次会再
跟住到啲热食...
话明火锅放题 紧糸吾少得个锅喇55
总之整体黎讲其实吾错 下次会再帮衬!
题外话/补充资料:
此行无白费:D E餐食得好满足