2019-08-16 455 浏览
午餐想食日本野,嚟到旺角实在太多选择,眼花撩乱,所以决定就地正法,直行直至见到第一间日本料理就坐底。竟然比我地发现到间超平既日本料理,虽然系午餐,但份粮算大,我叫左个乌冬寿司套餐,而我朋友就叫左个鱼生饭。我个乌冬寿司套餐其实又唔错㖞,钟意食三文鱼既我表示三文鱼肥美新鲜,另外套餐包三件手卷分别系虾天富罗,三文鱼同埋蟹子沙津手卷,虽然三文鱼唔差不过手卷块紫菜硬到呢。。。口感麻麻,同埋饭既比例太多鱼生太少,蟹子沙津果个直头系同紫菜包饭无乜分别。而个乌冬我觉得又几好味㖞,乌冬够弹牙!虽然食得岀唔系新鲜既猪骨浓汤,不过味噌得嚟又几好味。食完好口渴,不过跟餐送饮品,个餐五十蚊有找,的确系好饱肚不过如唔好食就见仁见智啦。平到有d唔似旺角舖位鱼生饭我无食 ,不过真系好多饭,好少𩠌

平到有d唔似旺角舖位

鱼生饭我无食 ,不过真系好多饭,好少𩠌
2019-08-10