前排-听到🌟Terrace in Seaside🌟今期既新Menu有齐哂为食小妹最中意既蟹肉同香印提子主题就已经劲想试🫶今日终于成功食到喇💕💕我地食左:⬇️⬇️✨啖啖蟹肉千层面 ✨$128🈶️d厚度既千层面上面铺满哂鲜香味美流哂油既蕃茄蟹黄酱🤩望落已经好吸引🤩食个时再连番埋中间个堆-梳梳既鲜甜蟹肉同粒粒蟹子放入口,茄香同蟹香同时系口腔汹涌而出,无论系味道同口感都劲有层次,滋味到-个点🫶✨极度惹味泡菜八爪鱼紫菜包饭✨$98紫菜包饭入面除咗包住左好多又爽又脆既韩国泡菜萝卜之外,上面仲放左d甜中带辣既沙律酱同好大粒既八爪鱼🐙粒,整体味道又甜又辣又够鲜,名乎其实咁惹味‼️✨值得一提芬芳提子窝夫 ✨$108质感松软、蛋味香浓既窝夫底-如既往咁出色,质素保持得相当好👍🏻👍🏻配埋面头海量既忌廉、红/青提子、士多啤梨片同青提啫喱-齐食,真系超啱我口味🥰✨100%泡泡朱古力(冻) ✨$45味道有d深度,唔系死甜个只😍✨带点惊喜的香印提子奶盖绿茶✨$58绿茶清雅既茶香同香印提子清甜既果香再加上奶味浓厚既奶盖呢个组合清新脱俗,确系令人好有惊喜👍🏻👍🏻🧡Terrace in seaside 📍屯门屯顺街1号屯门市广场

今日终于成功食到喇💕💕

我地食左:⬇️⬇️

✨啖啖蟹肉千层面 ✨$128

✨极度惹味泡菜八爪鱼紫菜包饭✨$98

✨值得一提芬芳提子窝夫 ✨$108

✨100%泡泡朱古力(冻) ✨$45

味道有d深度,唔系死甜个只😍

✨带点惊喜的香印提子奶盖绿茶✨$58

🧡Terrace in seaside

📍屯门屯顺街1号屯门市广场一期UG楼 9-12号舖

#Terraceinseaside #coffee #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假“