2022-07-27 16 浏览
旺角新开左呢间一人一锅小店❗️真系要同大家推荐下😍😍佢啲价位真系平到你唔信🫣CP值极高🥳仲要食物质素都几高添,讲真平时喺其他火锅店食A4 和牛都起码要二百几蚊一碟,佢$148𠮶个盛合A已经包左好多肉类,而佢啲面类同埋菜类嘢饮𠮶啲每款都系$8❗️❗️价钱真系超级亲民😍🔻我哋今次两个人,两个汤底分别系◽️鸡汤(美人锅)◽️麻辣汤汤底好足料,美人锅味道好鲜甜,唔会过咸,麻辣锅入面仲劲多辣椒🌶️钟意食辣嘅朋友唔好错过🤤🔻🔸和牛盛合A🍲-A4和牛牛肩-美国Choice翼板肉-西班牙黑毛猪五花-薄切牛舌-醉鸡脾肉佢啲肉类水准真心高质,a4和牛好重牛味,好嫩滑,入口即溶,超正❗️而醉鸡髀肉都好有惊喜,鸡肉唔会鞋,腌得好入味,真系有惊喜☺️🔻面类试咗手打乌冬同埋韩式年糕🤩$8一份渣,手打乌冬索晒啲麻辣汤真系好好味,韩式年糕就好烟韧,菜类🥬就叫咗娃娃菜头同皇帝菜,都够新鲜,另外仲叫咗土豆片,切得好够薄,加落去麻辣汤度打边炉别有一番风味🥔🔻讲完又好想再去食😂大家得闲就去试吓啦!不过当日都见到啲客都源源不绝咁黎,所以大家想去嘅话记得要预早book位😊
🔻
我哋今次两个人,两个汤底分别系
◽️鸡汤(美人锅)
◽️麻辣汤
🔸和牛盛合A🍲