2024-02-14
《枫 - 旺角》😍终于去左食我bookmark左好耐既$58乳酪雪糕,仲要有买一送一添🫶🏻仲有得拣我超钟意既开心果配料🥴上星期出左旺角,事源我个朋友旅行番黎出左去拎手信,我就捉左佢食买一送一既乳酪雪糕🍦朋友拣左焦糖口味既配搭,加左焦糖饼干、麻薯粒粒、Lotus饼干再淋上焦糖酱😜男人老狗竟然要全焦糖既组合🤣不过听讲个麻薯粒粒系好多人推荐必点的👍🏻而我作为一个开心果人,就当然系要开心果全餐啦😜我就要左开心果脆脆、白玉丸子、Lotus饼同餐厅既homemade 开心果酱,全杯绿甘甘好治愈☺️个开心果酱唔会太甜,配埋酸酸地既乳酪雪糕令人胃口大开😉白玉烟烟韧韧都几弹牙,食完杯Froyo 之后都饱饱地啦😆下次如果同朋友出黎旺角就可以黎呢度试下个雪糕啦😉