2019-06-09
一直都唔知葵芳有放题食,直到朋友带我黎先发现呢度有间抵食放题。我地食既系午市放题,都只系$148一个人,比起出面其他同类型既店,性价比算高了。餐厅以工业风为主,装潢好有特色,而且够晒宽敞呢到既食物种类繁多,寿司、刺身、扬物、小食、串烧等都有,最劲系连火锅都有,真系咩胃口都迎合到。而餐厅既自助区亦都好用心,即使系中午时间,都已经有各式各样既蛋糕、甜品,饮品选择都唔少,好多都系支装。放题最重要一定系食物啦,以下呢五款料理都系高度推介大家试火焰XO酱和牛寿司︰和牛好细嫩,一啲都唔嚡,加埋XO酱其实几特别。芝士牛油什菌︰什菌一向都系我既最爱,加埋牛油同芝士,好香浓。而其他既小食,例如炭烧鸡肉串、盐烧秋刀鱼都系有水准之作蒜味单骨鸡翼︰单骨超方便食用,而且炸得好酥脆,加埋蒜味,好香口蒜香烧蚝:蚝唔腥,好新鲜。加埋蒜都系比较惹味既配搭!刺身:食放题一定要点刺身啦,基本上刺身好食已经加好多分。而呢间既刺身都好有水准,我地点左三文鱼、鲍鱼片、甜虾、甘鸟贝等刺身,味道鲜甜、色泽亮丽总括黎讲,呢度既放题性价比高,食物选择多,漏单少单既情况基本上都冇发生,值得一试
而餐厅既自助区亦都好用心,即使系中午时间,都已经有各式各样既蛋糕、 甜品,饮品选择都唔少,好多都系支装。
放题最重要一定系食物啦,以下呢五款料理都系高度推介大家试
蒜味单骨鸡翼︰单骨超方便食用,而且炸得好酥脆,加埋蒜味,好香口 蒜香烧蚝:蚝唔腥,好新鲜。加埋蒜都系比较惹味既配搭! 刺身:食放题一定要点刺身啦,基本上刺身好食已经加好多分。而呢间既刺身都好有水准,我地点左三文鱼、鲍鱼片、甜虾、甘鸟贝等刺身,味道鲜甜、色泽亮丽
总括黎讲,呢度既 放题性价比高,食物选择多,漏单少单既情况基本上都冇发生,值得一试