🍗焗鸡🍗1. 咸蛋黄🌟🌟// 咸蛋黄咸香味几浓几重,而且有粒粒嘅蛋黄碎,几惊喜🤤但系怕油腻嘅朋友可能要留意因为有蛋黄所以会有啲油🤏🏼//2. 蜜糖蒜香焗鸡🍯// 蜜汁都唔错甜甜哋,不过蜜糖香味就唔系太食到🙊反而甜味多啲//3. 双重芝士焗鸡🌟🌟🌟// 芝士粉嘅份量一点都唔姑寒,啖啖鸡肉都有沾满芝士粉同埋芝士咸香🧀//————————————————————🍗炸鸡🍗1. 蜜糖芥末炸鸡🍯// 酱嘅味道都几浓,钟意蜜糖芥末嘅人应该会几钟意🥰//2. 四川麻辣炸鸡🌟🌟🌟(期间限定)// 本身见到口味咁特别谂住以试伏嘅心态去试依款,点知几有惊喜😻麻辣几重而且辣味好有后劲🌶小编食得辣都觉得佢真系都几辣🔥食唔到辣嘅朋友真系谂下挑唔挑战啦🤣小编觉得几值得试ᕕ ( ᐛ ) ᕗ //3. 香草青柠炸鸡🍋(期间限定)// 食唔到有青柠味🥺似食紧甜甜哋嘅原味炸鸡多啲🙊唔太推荐~//————————————————————Pizza🍕叫一份可以试4种口味嘅pizza😻一次过可以试晒4种口味😚!但4种口味唔算有好明显嘅分别,食落其实无咩特别🤣试一次就够🤣玛嘉丽塔皇后🌟// 其实即系浓浓芝士pizza🧀芝士都几多而
🍗焗鸡🍗

3. 双重芝士焗鸡🌟🌟🌟
双重芝士焗鸡

🍗炸鸡🍗

1. 蜜糖芥末炸鸡🍯
// 酱嘅味道都几浓,钟意蜜糖芥末嘅人应该会几钟意🥰//
蜜糖芥末炸鸡

2. 四川麻辣炸鸡🌟🌟🌟(期间限定)
四川麻辣炸鸡

3. 香草青柠炸鸡🍋(期间限定)
香草青柠炸鸡

Pizza🍕

玛嘉丽塔皇后🌟
// 其实即系浓浓芝士pizza🧀芝士都几多而且有拉丝,但就无咩咸香,同埋pizza底有啲韧同埋偏薄🙊//
🍕  pizza

1. 韩式韩拌海蜇
// 唔会好辣,但好入味而且份量几多~几值得试🤩//
辣拌海蜇

2. 紫菜薯条🍟
// 薯条每条都脆卜卜而且都有几多紫菜粉💛每条都有好够味🥰//
紫菜薯条

饮品🍹
// 饮品几有玩味🤣又有得饮又有糖食,重点系啲糖都几好食唔系假同好重药水味嘅糖🍬如果order鸡尾酒都好打卡㗎😻//
蜜桃特饮+青苹果特饮

整体
🍗鸡件都算大份,而且炸鸡嘅炸粉唔会太厚又炸到脆卜卜🤏🏼同时又锁到肉汁而且都几嫩滑✨
(小编之前6月几都有食过但当时嘅炸粉好厚鸡肉偏韧,所以真系进步咗👏🏼值得再trytry!!)
黄金咸蛋焗鸡
双重芝士焗鸡